• darkblurbg

SinglePay

Zo flexibel en gemakkelijk als je maar wilt: SinglePay maakt het gemakkelijk om te kiezen en te betalen voor een enkele wasbeurt. Simpel en gemakkelijk via de app.


WashWallet

Niet meer wachten bij de kassa. WashWallet biedt de prepaid optie, een eenvoudige manier van betalen voor het autowassen. Met de EasyCarWash app kun je gemakkelijk jouw tegoed aanvullen en dan simpel het wasprogramma kiezen dat je wilt.

Vast bedrag per maand

Stel je eens voor dat je jouw auto zo vaak kunt wassen als je wilt. Met een touch op jouw smartphone. Geen wachttijden bij de kassa, je betaalt een keer per maand automatisch en je kunt jouw auto zo vaak wassen als je wilt.

Bij de terminal

Bij het afrekenen van jouw wasprogramma bij ons aan de terminal kun je gebruik maken van de volgende betaalmiddelen: Pinnen, Creditcard en Multi Tankcard.


EasyCarWash app

Ongelimiteerd auto wassen: het kan bij De Wasstraat Nieuwkoop gemakkelijk en snel. Via de app selecteer je jouw favoriete wasprogramma, onze wasinstallatie herkent jouw kenteken, het enige wat je nog moet doen is het programma starten via de app.

Download de app

Download de app